Verbouw

Grote en ruime ervaring

U wilt liever niet verhuizen, maar uw huidige woning of bedrijfspand voldoet niet meer aan uw persoonlijke of zakelijke wensen. Dan is verbouwen vaak een goede oplossing. Wij beschikken over een grote en ruime ervaring met alle soorten verbouwingen.

Dankzij deze ervaring is uw verbouwing bij ons in vertrouwde handen en maken wij daarbij altijd zo gunstig mogelijk gebruik van de bestaande constructie. Vervolgens proberen we er visueel altijd één geheel van te maken zodat het goed bij elkaar aansluit, alsof het altijd al zo was bedoeld. Overlast op de bouwlocatie reduceren we onderwijl tot een minimum en onze mensen zijn er alert op dat de klant zo weinig mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervindt.

 

Wij verrichten alle werkzaamheden waarmee uw woning, winkel of bedrijfspand kan worden aangepast aan nieuwe eisen en nieuwe omstandigheden. Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid met U besproken en deze worden volledig in de prijsopgave verwerkt, daarbij rekening houdend met uw budget. Wanneer alles naar volle tevredenheid is, gaan we dit nauwgezet realiseren. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Meer projecten:

 

Nieuwbouw

Onderhoud & renovatie

Machinale timmerwerken