Machinale timmerwerken

Maatwerk op vele gebieden

Wij beschikken over een goed uitgeruste machinale timmerwerkplaats zodat wij U maatwerk kunnen bieden op vele gebieden, bijvoorbeeld kozijnen, kozijnen met gebogen bovendorpels, halfronde kozijnen met ramen, deuren, schaaf- en zaagwerk.

Daarbij moet U denken aan de profileringen voor de authentieke stijl van Uw jaren dertig woning of juist een strak design voor Uw bedrijfspand.

 

Een van onze specialiteiten is het aspect houtbewerking. Het maken van eiken houten constructies met pen-gatverbindingen is er daar een van. Dit vergt naast uiteraard materiaal- en machinekennis een grote mate van vakmanschap. Dankzij onze compleet ingerichte werkplaats en goed opgeleide medewerkers zijn wij uitstekend in staat op deze manier een mooi stuk werk af te leveren.

 

Ook maken wij in onze machinale timmerwerkplaats diverse prefab houtconstructies die op de bouw direct kunnen worden gemonteerd. Op deze manier kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren en daarnaast heel erg efficiƫnt werken zonder veel overlast voor de opdrachtgever.

Meer projecten:

 

Nieuwbouw

Onderhoud & renovatie