nieuwbouw

Betrouwbare en flexibele bouwpartner

Op de nieuwbouwmarkt hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld als een betrouwbare en flexibele bouwpartner en kunnen wij u voorzien van gedegen adviezen.

Wij verzorgen het gehele bouwproces vanaf het eerste contact om de wensen van de opdrachtgever te bespreken en te inventariseren, het opstellen van een offerte en begroting, de realisatie van het project tot en met de uiteindelijke oplevering van uw woning of bedrijfspand. Onze ervaring leert daarbij dat een maatwerkproject niet (veel) duurder hoeft te zijn maar wel veel meer waarde voor U meebrengt.

 

Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts BV is thuis in het bouwen van woningen voor de vrije sector als wel bedrijfsgebouwen. Het draait bij bouwen echter altijd om de betrouwbaarheid. Afspraken worden dan ook strikt nagekomen zodat het eindresultaat exact aan Uw wensen voldoet. Wij bouwen, onder garantie, traditioneel en flexibel en kennen geen beperkingen zoals standaardmaten of materiaalgebruik. Ons doel is een kwalitatief hoogwaardig product neerzetten, waarbij uiteindelijk een tevreden klant centraal staat!

Meer projecten:

 

Onderhoud & renovatie

Machinale timmerwerken