onderhoud, renovatie en restauratie

Volwaardige partner

We hebben ons ook in onderhoudswerk ontwikkeld als volwaardige partner en we doen tot tevredenheid van particuliere opdrachtgevers, bedrijven, stichtingen en verzekeringsmaatschappijen.

Ook voor het plaatsen van een dakraam, dakkapel, het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk (Politie Keurmerk), het vervangen van een slot, houtrot reparaties of woningaanpassingen voor mindervaliden en senioren bent U bij ons aan het goede adres.

 

Het vervangen van daken, vervangen van (gevel)kozijnen, vernieuwen van badkamers, keukens, toilet enzovoort, is zomaar een vluchtige greep uit de vele renovatiewerken die wij uitvoeren. Renovatie en onderhoud zijn specifieke takken in de bouw. Als aannemersbedrijf realiseren wij ons dit terdege en hebben ons door de jaren in deze werkzaamheden gespecialiseerd. Ook omdat we het ambachtelijk vakmanschap koesteren binnen ons bedrijf. Onze medewerkers zijn gewend om bij de mensen thuis ‘over de vloer’ te komen en te werken in een omgeving waar tegelijkertijd gewoon ‘doorgewoond’ wordt.

 

Wij hebben zoveel mogelijk oog en aandacht voor de betrokkenen. Onze renovatiewerkzaamheden omvat renovatie van bedrijfsgebouwen tot en met woningverbetering variërend van kleinschalig onderhoud tot en met projectmatige renovaties en verbeteringen. Tevens omvat dit het in de oude glorie renoveren en restaureren van monumentale panden. Dit alles uitsluitend met behulp van goed opgeleide en vakbekwame vakmensen.

Meer projecten:

 

Machinale timmerwerken