Bouwgarant

Bouwgarant

Bent u bang dat het veel meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal veel langer gaat duren of dat de aannemer zijn werk niet netjes oplevert?

 

Met een BouwGarant-aannemer kunt u in ieder geval rekenen op:

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts heeft als BouwGarant-aannemer aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten wij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen wij u goed adviseren.

Als BouwGrant-aannemer zetten wij samen met U alle afspraken op papier, van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Mochten we failliet gaan, dan heeft u de zekerheid dat het werk wordt afgebouwd.

Mocht er toch iets misgaan tijdens de bouw en u komt zelf met ons als aannemer niet tot een oplossing, dan biedt de klachtenregeling van BouwGarant uitkomst. Zij doen er alles aan om samen met u en ons als aannemer tot een oplossing te komen.

BouwGarant-aannemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw. Dit is een onafhankelijke instantie die u kunt inschakelen als u een probleem heeft met ons als aannemer, waar u samen of na tussenkomst van BouwGarant niet uitkomt. De Geschillencommissie is opgericht door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en BouwGarant.

bouwgarant_hover